Oxygene Jönköping

Oxygene Jönköping

Jönköpings, Sweden

Rate it! Votes
No reviews written. Write your own!
Book Dive Packages

 

Oxygene Jönköping ligger på Oxtorgsgatan 20, i centrala Jönköping.  Vår butik är en välsorterad dykbutik med ett komplett sortiment för sportdykning, snorkling, fridykning, digitalt uv-foto, vrakdykning och teknisk dykning. Vårt center är ett av Sveriges mesta utbildningcenter med egen Course Director i huset.

Vi utbildar från Nybörjare till Instruktör. Tekniska utbildningar inom DSAT och NAUI upp till TrimMix. Kontakta oss för mer information när DU kan börja nästa Intro-To-Tec kurs. I vår luftanläggning fyller vi dykluft, nitrox samt trimix-helium. Även syrgasbooster.

Vi har en komplett serviceverkstad där vi servar de flesta märken på marknaden. Våra servicepriser är enkla att förstå då t ex regulatorservice innefattar fullservice inkl. alla slitdelar. Vi nitrox/syrgastvättar regulatorer/flaskor och har egen provtryckning av kamerahus, lampor & dykdatorer. Så jämför gärna våra priser med dykcenter som aviserar ett pris och sedan kostar det flera gånger mer....då delar tillkommer. Detta innebär också att vi byter samtliga o-ringar och delar vid en service.
 


There are no comments or experiences yet for Oxygene Jönköping.

Have you been in Oxygene Jönköping? Write a review:

Your rating:

0